International Scout Week 2020

*** English version see below ***

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liebe Pfadfinderinnen, lieber Pfadfinder,

hier könnt ihr euch für die International Scout Week 2020 in unserem Bundeszentrum Westernohe anmelden.

Neben dem von unserem interkulturellen Team angebotenen Rahmenprogramm mit einem Willkommensabend,  den internationalen Kochtöpfen und einem internationalen Campfire-Abend, wird es für euch die Gelegenheit geben, selbst kreativ zu sein und andere Pfadfindergruppen zum Beispiel auf euren Zeltplatz zum gemeinsamen Spielen, Kochen oder Singen einzuladen. Ebenso könnt ihr als deutsche Gruppe mit einer internationalen Gruppe eine Begegnung während der Woche planen und für diese Partnerschaft sogar Fördergelder beantragen.

Wann:         20.07. - 26.07.2020

Wo:             DPSG Bundeszentrum Westernohe, Zum Weitstein 50, 56479 Westernohe

Wer:            Nationale und internationale Pfadfindergruppen

Wieviel:        28,00 EUR pro Person für die gesamte Woche  (inkl.Zeltplatz- und Programmkosten für das Rahmenprogramm)
                     Alle anderen Kosten (wie z.B. An- und Abreise, Verpflegung, Materialausleihe, Aktivitäten im Umkreis etc. trägt jeder Stamm selbst)

Hinweise zur Anreise findest du hier.

Zur Ausschreibung mit näheren Informationen geht es hier.
Anmeldeschluss ist Sonntag, 17.05.2020.

Vielen Dank für eure vorläufige Anmeldung zur International Scout Week 2020 in Westernohe. Dies ist keine endgültige Zusage zur International Scout Week. Erst wenn ihr eine Bestätigung sowie den auch vom Bundeszentrum Westernohe unterschriebenen Belegungsvertrag erhalten habt, ist eure Anmeldung endgültig bestätigt.

Dear scouts and guides,

You can register here for the International Scout Week 2020 that will take place at our national campsite in Westernohe.

Throughout the international Week, we want you to experience the international dimension of Scouting at our national scout centre in Westernohe. Our international team will offer programme points as a welcome evening, the International Pots and a campfire evening. You will also get the possibility to be engaged creatively by inviting other scout groups to your campsite for playing, cooking and singing. There is also the possibility to find a German scout group as project partner and to organise your camp together (there is the possibility for the German group to get funds for the common project).

When:         20/07 - 26/07/2020

Where:             DPSG Bundeszentrum Westernohe, Zum Weitstein 50, 56479 Westernohe, Germany

Who:            German and international scout groups

Participation fee:        28,00 EUR per person for the whole period of the International Scout Week (includes the campsite  and the program fees). Other costs as travel costs, food, rental of material, other activities etc. are in charge of your group

Here, you will find some information about how to get to our national campsite.

Closing date for registration: Sunday, 17/05/2020

Thank you for your registration for the International Scout Week 2020 in Westernohe. This is not a final confirmation for your participation at the International Scout Week. Only after having received the final confirmation and the booking agreeement signed by both, your Scout group and our national scout center, your participation is finally confirmed.